GAASHEKWERK

Een hekwerk dat u vast niet onbekend is. Een flexibel en duurzaam systeem dat ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is. Dat kenmerkt een gaashekwerk van Opheij Hekwerken.

Een gaashekwerk biedt veel voordelen. Zo is het systeem erg flexibel: het kan worden geleverd in veel verschillende hoogtes en eventueel worden voorzien van puntdraden. Daarnaast kan een gaashekwerk naadloos worden aangesloten op een ander hekwerk of op uw poort. Gaashekwerk wordt standaard geleverd in de kleuren groen RAL 6009 of zwart RAL 9005. Op aanvraag zijn ook andere kleuren verkrijgbaar.

Bijkomend voordeel van een gaashekwerk is het aantrekkelijke prijskaartje. Het hekwerk biedt een goede verhouding tussen wat u krijgt en wat u betaalt: een kwaliteitshekwerk voor een gunstige prijs! De prijzen die Opheij Hekwerken u biedt zijn inclusief levering en plaatsing bij u thuis.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid zijn zeer zeker belangrijke kenmerken van een gaashekwerk. Het hekwerk bestaat uit ronde staanders met een horizontale buis aan de bovenkant. Uiteraard zijn deze materialen verzonken en gepoedercoat. Het geheel wordt bespannen met draad en daarna voorzien van fraaie geplastificeerde harmonicagaas. De bevestigingsmaterialen zijn van roestvast staal. Kortom: een kwaliteitshekwerk om jarenlang plezier van te hebben!

Een heg is mooi, maar wat als uw coniferen haag vier meter hoog is en een meter breed?! Met een gaashekwerk van Opheij Hekwerken bespaart u ruimte: uw hek neemt namelijk maximaal 7 centimeter in beslag! Daarnaast kunt u uw hekwerk voorzien van hedera om zo toch een schitterende groene ‘muur’ te creëren. Tot de tijd dat de hedera volgroeid is kan uw hekwerk worden voorzien van winddoek in dezelfde kleur als het hekwerk. Om het zicht tijdelijk te beperken of zelfs geheel weg te nemen. Zo blijft uw privacy te allen tijde gewaarborgd!

 

Een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen?

Aanvragen