OVER ONS

Bedrijfsinfo

Opheij Hekwerken is nog steeds de organisatie die Theo Opheij ruim 20 jaar geleden voor ogen had, toen hij in zijn werkplaats begon met het lassen van hekken en poorten.  Een bedrijf met een menselijke benadering, professionele producten en een eenvoudige bedrijfscultuur. Met een strakke planning en een flexibele uitvoering.

We gaan terug naar het jaar 1995. In dat jaar besloot Theo Opheij van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij kocht een aantal machines van een oud-hekwerkbedrijf over en richtte hiermee zijn werkplaats in. In de schuur naast zijn huis begon hij met het lassen van poorten en andere hekwerken. Eenmaal gelast bracht hij de hekwerken naar de verzinkerij in Weert, waar Opheij Hekwerken tot op de dag van vandaag nog steeds al haar producten laat verzinken en poedercoaten. Daarna ging hij naar zijn klanten toe om de hekwerken te monteren. Hierbij had hij maar één doel voor ogen: het tevreden stellen van klanten, om zo zijn bedrijfje langzaam te laten groeien.

Al snel werd de werkplaats te klein en het werk te veel om allemaal alleen uit te voeren. Er kwam personeel bij en na een paar jaar verhuisde het bedrijf naar industrieterrein Bemmer in Beek en Donk. Het assortiment hekwerken werd alsmaar groter. Behalve sierhekwerk en gaashekwerk worden er nu ook allerlei andere soorten hekwerk geproduceerd en gemonteerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid poorten volledig te laten automatiseren.

Inmiddels is Opheij Hekwerken totaalleverancier voor alle soorten hekwerken. Er wordt niet alleen gewerkt voor particulieren, ook een grote schare bedrijven en gemeenten heeft de weg naar Opheij Hekwerken weten te vinden. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Dat merkt u niet alleen bij het eerste gesprek, u merkt het ook bij onze lassers en monteurs, die in de loop der jaren de nodige ervaring hebben opgedaan. Die persoonlijke service en ervaring vertalen wij in totaaloplossingen die voor u werken!

Neem dus gerust een kijkje op deze website. Om te bekijken wat wij u allemaal kunnen bieden, en om het uitgebreide fotobestand door te bladeren. Vanaf nu kunt u ook online rechtstreeks een offerte aanvragen voor het type hekwerk dat u zoekt. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen. In onze showroom krijgt u een goed idee van hoe uw hekwerk er uit kan komen te zien. Daarnaast kunt u met eigen ogen aanschouwen hoe uw hekwerk in de werkplaats professioneel wordt gemaakt. De poort van Opheij Hekwerken staat ook voor u open!

Een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen?

Aanvragen