AUTOMATISERING

Met een druk op de knop uw sierpoort openen. Wie wil dat nou niet? Opheij Hekwerken is gespecialiseerd in het leveren en installeren van poortautomatiseringen. Hiervoor maken we gebruik van de producten van het Italiaanse kwaliteitsmerk Nice.

Omdat een poortautomatisering er op is gericht om het u makkelijker te maken bieden de producten van Nice vooral gemak. De systemen zijn makkelijk te hanteren en uw poort gaat met een druk op de knop moeiteloos open. Uw automatisering kan ook worden geleverd met intercom en camera, waarmee u de poort van binnenuit kunt bedienen.

 

Het gemak van een poort openen op afstand

Een automatiseringssysteem verhoogt de werkelijke waarde van uw huis. Met een modern design dat naadloos aansluit bij uw woning, zonder overlast voor de omgeving te vormen. De systemen bieden maximale veiligheid voor uw kinderen en huisdieren en zijn er op gericht inbrekers buiten de deur te houden. U beschermt niet alleen uw huis, u beschermt ook uzelf!

 

 

Bestaande poort automatiseren

Eenvoudige en praktische oplossingen, die overal toepasbaar zijn. Ook uw bestaande poort kunnen wij automatiseren. Met een paar aanpassingen en het nieuwe Nice systeem kunt ook u genieten van een volledig geautomatiseerde poort.

Omdat niet alle poorten hetzelfde zijn bestaan er verschillende soorten automatisering. Complete systemen of op maat gemaakte poortautomatiseringen. Of het nu gaat om een enkele looppoort, dubbele draaipoort of een schuifpoort. Opheij Hekwerken kan u bijstaan met een vrijblijvend advies.

Als het eenmaal zover is, wordt uw automatisering in een dag volledig aangesloten. Wij bieden u optimale automatiseringssystemen gecombineerd met vertrouwde service.

 

Een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen?

Aanvragen