PILASTERS

Gemetselde pilaren en tuinmuren

Om uw poort een fraaie maar toch strakke uitstraling te geven kunt u kiezen voor de  gemetselde pilasters van Opheij hekwerken.  Een sierpoort met gemetselde pilasters erlangs geeft iets extra’s. U kunt het compleet naar eigen wensen invullen.

Kiest u voor de pilasters van Opheij hekwerken voor uw sierpoort, of kiest u ervoor om kleinere pilasters tussen uw hekken te laten plaatsen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om dit naar uw wens in te vullen. U kunt zelf kiezen voor het type steen en het hardsteen. Tijdens het plaatsen van de pilasters kunnen we meteen uw brievenbus in laten metselen, en ook uw intercom word netjes in de pilasters van Opheij hekwerken weggewerkt door onze vakmannen.

 

 

Stalen kolom

Opheij hekwerken bied naast de stenen pilasters ook nog de stalen of aluminium kolommen. Heeft u liever een compleet strakke poort dan is een dergelijke stalen of aluminium zuil de perfecte oplossing.

De zuil bestaat uit platen die een vierkante kolom vormen. Ook hierin kunnen we uw brievenbus en intercom verwerken. De zuil word naar de maatlijnen van uw poort aangepast, ook word het in de RAL kleuren mee verzonken en gepoedercoat zodat het uiteindelijk één mooi geheel word!

 

Een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen?

Aanvragen