SIERPOORTEN KLASSIEK

Een poort is bepalend voor het aanzicht van uw huis en tuin. Met een sierpoort van Opheij Hekwerken verfraait u dit aanzicht aanzienlijk! Daarnaast biedt een poort privacy. U kunt uw poort sluiten op het moment dat u dat wilt.

Sierpoorten zijn er in alle soorten en maten. Uw sierpoort wordt door ons op maat gemaakt en kan eventueel ook worden geautomatiseerd. Kijk hiervoor op de pagina Automatisering. Uw poort kan in dezelfde stijl als uw sierhekwerk worden uitgevoerd maar u kunt natuurlijk ook uw eigen poort ontwerpen.

 

Klassieke sierpoorten op maat gemaakt in onze werkplaats

Behalve draaipoorten levert Opheij Hekwerken ook praktische schuifpoorten waardoor u de ruimte optimaal kunt benutten. Deze schuifpoorten kunnen eveneens worden uitgevoerd in hetzelfde model als uw sierhekwerk. Uw sierpoort kan worden uitgevoerd in verschillende typen. Zo kunt u kiezen uit een standaard golfmodel (zoals te zien bij de pagina tekeningen sierhekwerk) een dalmodel of een klokmodel.

Ook voor het leveren en plaatsen van pilasters voor bij uw sierpoort ben u bij Opheij Hekwerken aan het goede adres. U kunt hierbij kiezen uit verschillende vormen en afwerkingen. Zelfs een brievenbusdeur behoort tot de mogelijkheden! Zo heeft u één leverancier voor uw sierpoort, automatisering en pilasters!

 

Een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen?

Aanvragen