SIERHEKWERK

Een hekwerk kent vele mogelijkheden. Van nostalgisch tot strak, van eenvoudig tot druk. Met sierhekwerk van Opheij Hekwerken verzekert u zich van perfecte kwaliteit. Wij maken sierhekwerk op maat en naar uw ontwerp.

Uw sierhekwerk is bij ons nooit standaard. Om u een idee te geven van de mogelijkheden ziet u hiernaast een aantal basismodellen. Binnen deze modellen kunt u eindeloos variëren. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende sierpunten boven op uw spijlen. Of u kiest een model zonder sierpunt. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende paalkoppen voor boven op de palen van het sierhekwerk. U kunt natuurlijk ook zelf een model sierhekwerk ontwerpen en door ons laten maken.

 

Showroom

Natuurlijk is het lastig om te bepalen welk model het beste past bij u en de betreffende situatie. Kiest u voor een rustig, onopvallend laag sierhekwerk of een hoog sierhekwerk dat goed past bij de allure van uw huis en voortuin? Een moeilijke keuze. Ook daarom kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een goed advies van de experts en een kijkje in onze showroom.

 

Op maat gemaakt in eigen werkplaats

Al onze sierhekwerken worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt (werkwijze). U krijgt dus geen gek beeld met ongelijke hekken: alle hekken worden even lang gemaakt voor het mooiste resultaat. Opheij Hekwerken werkt altijd met blinde verbindingen. Hierdoor sluiten de hekken direct aan op de palen en ziet u geen overbodige bouten en moeren. Alle palen worden in beton gestort of stevig aan een muur vastgemaakt. Om uw sierhekwerk te beschermen tegen slijtage wordt het kwaliteitsijzer goed behandeld. Om een strakke laklaag te garanderen worden de materialen thermisch verzonken en daarna 2 lagen gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Een duurzame behandeling die er voor zorgt dat uw sierhekwerk niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft!

 

Onderhoudsvrij

Rondom uw tuin, bij uw terras of langs uw zwembad: een sierhekwerk verfraait het uitzicht. Daarnaast is het onderhoudsvrij, dus wanneer het eenmaal is geplaatst heeft u er voor de rest van uw leven plezier van. Sierhekwerk van Opheij Hekwerken: een lust voor het oog! U kunt nu ook rechtstreeks online een offerte opvragen!

 

 

Een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen?

Aanvragen