WELKOM

Opheij Hekwerken

Welkom op de website van Opheij Hekwerken, hèt adres voor alle soorten hekwerken. Of u nu op zoek bent naar een automatische sierpoort voor uw oprit of een afrastering voor uw kippenren, Opheij Hekwerken is u graag van dienst. Wij kunnen u bijstaan met advies over de mogelijkheden van diverse hekwerken die wij u kunnen bieden.

U bent niet alleen op zoek naar een degelijk hekwerk, u zoekt ook een professioneel bedrijf dat uw wensen en behoeften weet te vertalen naar een oplossing die bij u past. Bij Opheij Hekwerken is de zorg voor uw hekwerk in goede handen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u geen nummer. Zo kunt u te allen tijde een vrijblijvende afspraak maken. Voor een gedegen advies en een oplossing op maat. Met heldere communicatie en een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf.

In onze werkplaats kunt u met eigen ogen zien hoe onze specialisten de mooiste en sterkste hekken maken. Met ijzer van de beste kwaliteit, gesmeed door ervaren lassers. Kwaliteit en vakmanschap zijn begrippen die perfect samengaan bij Opheij Hekwerken.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom bieden we totaaloplossingen. Wij maken geen “half werk”; wij maken het (hek)werk professioneel af! Ook als u iets zoekt wat niet in ons standaard assortiment zit. Onze flexibiliteit schept mogelijkheden. Ook voor speciale projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een fraai sierhekwerk met een sierlijke poort, een strak gaashekwerk of beide, wij zijn u graag van dienst. Ook voor het leveren en monteren van allerlei soorten poorten, spijlenhekwerk, dubbelstaafmatten hekwerk of een mooi balkonhekwerk. Daarnaast kunnen wij uw poort volledig automatiseren.

U bent van harte welkom in onze showroom om onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend uw wensen met ons door te nemen.

Een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen?

Aanvragen